- آموزش بک لینک سازی – قسمت اول
- آموزش بک لینک سازی – قسمت دوم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت سوم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت چهارم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت پنجم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت ششم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت هفتم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت هشتم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت نهم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت دهم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت یازدهم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت دوازدهم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت سیزدهم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت چهاردهم
- آموزش بک لینک سازی – قسمت پانزدهم
در جلسات قبلی یکسری توضیحات در رابطه با تکنیک های آسمان خراش و همچنین ارزش نشر کتاب در وب سایت، ذکر کردیم. حال می خواهیم در رابطه با دامنه های edu. و gov. که ارزش بسیار زیادی نزد گوگل دارند نیز صحبت کنیم و به این مسئله بپردازیم که چگونه می توان از این نوع وب سایت ها، بک لینک دریافت کرد.
همانطور که می دانیم، ثبت دامنه های edu. و gov. کار بسیار سختی است و تنها ارگان ها، دانشگاه ها و شرکت های بزرگ می توانند این دامنه ها را ثبت کنند، زیرا برای ثبت این دو دامنه، نیاز به مدارک بسیار زیادی می باشد. البته این نکته را ما ذکر کنیم که خیلی از کاربران دامنه education. را با edu. یکی می دانند که این باور غلط است و این دو دامنه، دامنه های مجزا و متفاوت با یکدیگر هستند.
دامنه edu. مخفف کلمه education که به معنای “آموزش” است، می باشد. معمولاً دانشگاه ها و آکادمی های آموزشی از این دامنه برای ثبت دامنه وب سایت خود استفاده می کنند. دامنه gov. هم مخفف عبارت “Government” که به معنای “دولت” است، می باشد و بیشتر برای شرکت های دولتی کشور، استفاده دارد. همانطور که در ابتدای مطلب ذکر کردیم، ثبت این دو دامنه، شرایط خاصی را نیاز دارد و مدارک بسیار زیادی باید برای ثبت این دو دامنه، ارائه کنیم که در کل، کار بسیار سختی است.
و اما ارزشی که این دو دامنه نزد گوگل دارند، بسیار بالا است. به طوری که ما می توانیم با ثبت دو یا سه لینک در یکی از این دو دامنه، به اندازه صد عدد بک لینک با کیفیت از دامنه های غیره، بک لینک دریافت کنیم. دلیل آن هم این است که معمولاً وب سایت هایی با این دامنه ها، لینک های خارجی بسیار کمی در خود قرار می دهند که همین موضوع باعث می شود که ارزش لینک های خارجی در این وب سایت ها، بسیار بالا برود.
ثبت لینک در این نوع وب سایت ها، کار تقریباً دشواری است، چونکه ما باید محتوایی همراه با قرار دادن لینک خود، تولید کنیم که واقعاً از نظر مدیران آن وب سایت ها، ارزشمند باشد. زیرا اگر بتوانیم نظرشان را نسبت به محتوای خود نیز جلب کنیم، می توانیم بک لینک های فوق العاده با کیفیتی از طریق ثبت محتوا در آن وب سایت ها، دریافت کنیم.
حال نکته ای که در این میان بوجود می آید این است که آیا تمامی وب سایت های edu. و gov. از نظر اسپم بودن، در سطح مناسبی قرار دارند؟ مسلماً جواب این سوال “خیر” است. وب سایت های بسیار زیادی با این نوع دامنه ها وجود دارند که نمره اسپم آن ها بسیار بالا است و لینک های خروجی آن ها از نظر گوگل ارزش بسیار پایینی دارند. پس در نتیجه، ما باید به نمره اسپم این نوع وب سایت ها نیز توجه بسیاری داشته باشیم. همانطور که در جلسات قبلی ذکر کردیم، می توانیم از وب سایت moz برای سنجش و تحلیل نمره اسپم وب سایت ها استفاده کنیم.
نکته دوم که مهم ترین نکته می باشد، این است که ما باید محتوای فوق العاده خاص و ارزشمندی را تولید کنیم. زیرا همانطور که گفتیم، برای ثبت لینک در این وب سایت ها، باید محتوایمان آنقدر با ارزش و خاص باشد که مدیران آن وب سایت ها، مطلبمان را قابل قبول جهت انتشار بدانند. همچنین حداکثر ما باید یک لینک برای دریافت بک لینک، در مطلب قرار دهیم، و آن لینک باید به صورتی باشد که مدیران آن وب سایت ها، وجود آن لینک را ضروری بدانند. پس در تولید محتوا و ارسال آن به مدیران وب سایت های edu. و gov. باید یک استراتژی بسیار مناسب و حرفه ای در نظر گرفت تا بتوان بهترین نتیجه را دریافت کرد.
حال شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اصلاً به چه صورت می توان محتوای خود را در این نوع وب سایت ها ثبت کرد. اصولاً در این وب سایت ها، راه های ارتباطی مانند ایمیل قرار داده شده است که به راحتی می توان با استفاده از این راه های ارتباطی، با مدیران آن وب سایت ها ارتباط برقرار کرد و محتوای خود را نیز برای آن ها ارسال کنیم.
البته باید بگوییم که در این روش، باید انتظار همه چیز را داشت. به طور مثال ممکن است که ما یک مقاله با ارزشی تولید کنیم ولی وقتی برای 5 عدد وب سایت edu. یا gov. ارسال می کنیم، هیچ کدام مطلب ما را قبول نکنند. این موضوع، یک موضوع طبیعی است زیرا همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، این نوع وب سایت ها، به سختی لینک های خارجی در وب سایت خود قرار می دهند.
و اینکه اگر مشاهده کردید که مطلبتان را برای تعداد زیادی از این نوع وب سایت ها ارسال کردید ولی هیچ کدام مطلب شما را قبول نکردند، بدانید که یک جای مطلبتان مشکل دارد و ارزش آن مورد قبول نیست.
در آخر، برای اینکه بتوانیم وب سایت هایی با دامنه edu. یا gov. پیدا کنیم، راحت ترین کار استفاده از کوئری های گوگل است. به طور مثال اگر بخواهیم وب سایت هایی پیدا کنیم که هم دامنهشان edu. باشد و هم مقاله ای در رابطه با سئو داشته باشند، می توانیم این کوئری را در گوگل سرچ کنیم:
“SEO” site:.edu
همانطور که در کوئری بالا مشاهده می کنید، ما به گوگل گفته ایم که وب سایت هایی را پیدا کند که هم دامنهشان edu. باشد و هم مطالب مرتبطی با SEO منتشر کرده باشند.
و اما نکته آخر اینکه، وب سایت های ایرانی و خارجی بسیار زیادی با دامنه edu وجود دارد که ما می توانیم از آن ها استفاده کنیم. اما بهتر است زمانی که می خواهیم از وب سایت های خارجی استفاده کنیم، محتوای خارجی نیز تولید کنیم زیرا احتمال اینکه محتوای ما با زبان انگلیسی در وب سایت های خارجی edu. یا gov. منتشر شود، بیشتر است تا اینکه محتوای فارسی تولید کنیم. اما در برخی اوقات دیده شده است که وب سایت های انگلیسی edu. نیز مقالات فارسی را منتشر کرده اند که با جستجوی خود، می توانید این نوع وب سایت ها را نیز پیدا کنید.


ثبت ديدگاه