آیا شما هم به دنبال راهی جهت اجازه دادن به کاربران وردپرسی وب سایت برای حذف کردن اکانت های‌شان هستید؟

اگر شما در وب سایتتان به کاربران اجازه ثبت نام و ایجاد حساب کاربری می دهید، گاهی اوقات ممکن است که برخی از کاربران بخواهند اکانت خود را از وب سایت شما حذف کنند و دیگر آن اکانت وجود نداشته باشد. در این مواقع، نیاز دارند تا از مدیر وب سایت یعنی شما، درخواست کنند تا اکانت‌شان را حذف کنید.

در ادامه این مقاله از کانی تمز، قرار است به شما روشی جهت اجازه دادن به کاربران جهت حذف اکانت خود در وب سایت، معرفی کنیم.

چرا باید به کاربران این اجازه را داد تا بتوانند اکانت وردپرسی خود را حذف کنند؟

بسیاری از وب سایت های وردپرسی، این اجازه را به کاربران خود می دهند تا بتوانند یک اکانت وردپرسی در وب سایت ایجاد کرده و ثبت نام کنند. این نوع وب سایت ها ممکن است وب سایت های اشتراک اکانت، وب سایت های بلاگ، فروشگاه های آنلاین و… باشند.

به صورت پیش فرض، زمانی که کاربر در وب سایت، یک اکانت وردپرسی ایجاد کند، دیگر نمی تواند آن اکانت را حذف کند. در این مواقع، اگر نیاز داشته باشد تا اکانت خود را حذف کند، باید از طریق فرم تماس با ما، با مدیر وب سایت تماس گیرد و درخواست خود را مطرح سازد.

حال برای اینکه کاربر از فعالیت های وب سایت، احساس امنیت بکند و بتواند یک تجربه کاربری بسیار عالی از وب سایت دریافت کند، بهتر است که به کاربران این اجازه را دهیم تا بتوانند اطلاعات اکانت خود را به طور کلی حذف نمایند.

با این گفتار، بیاید نگاهی به چگونگی اجازه دادن به کاربران جهت حذف اکانت وردپرسی خود، بیندازیم.

اجازه دادن به کاربران جهت حذف اکانت وردپرسی خود

در ابتدای کار، شما باید افزونه Delete Me را در وردپرس خود نصب و فعال سازید.

پس از فعال سازی افزونه، به بخش تنظیمات > Delete Me رفته تا بتوانید پیکربندی افزونه را انجام دهید.

حال باید در صفحه تنظیمات افزونه، نقش کاربرانی که می توانند اکانت خود را حذف کنند را مشخص کنید.

همچنین در بخش Your Profile نیز می توانید متن دکمه حذف اکانت را سفارشی سازی کنید و استایل های مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید.

در بخش Confirm Heading نیز می توانید یک عنوان مناسب برای دکمه حذف اکانت انتخاب کنید. به طور پیش فرض، افزونه عبارت Delete Account را انتخاب کرده که می توانید این عنوان را تغییر دهید.

در بخش Confirm Warning نیز می توانید یک پیامی مبنی بر اخطار به کاربر هنگام حذف اکانت را مشخص کنید.

به طور پیش فرض، اگر کاربری اکانت خود را حذف کند، افزونه او را به صفحه اصلی وب سایت هدایت می کند. در این مواقع، شما می توانید در فیلد Landing URL یک آدرس مشخصی که کاربر پس از حذف اکانت خود به آن جا منتقل می شود را مشخص کنید. این صفحه می تواند یک صفحه تشکر از کاربر باشد و یا یک پیام خاص.

در آخر فراموش نکنید که بر روی دکمه ذخیره جهت اعمال تغییرات کلیک کنید.

حال می توانید برای آزمایش و تست افزونه، یک اکانت وردپرسی پیش فرض جدید ایجاد کرده و به آن منتقل شوید. سپس وارد منو شناسنامه در منو وردپرس شده و مانند تصویر زیر، لینک حذف اکانت را می توانید مشاهده کنید.

حال پس از اینکه بر روی دکمه حذف اکانت کلیک کردید، افزونه به طور خودکار یک پیام هشدار مبنی بر حذف تمامی اطلاعات اکانتتان از وب سایت، نشان می دهد. پس از تایید هشدار، متوجه خواهید شد که اکانت وردپرسی‌تان به طور کامل از روی وب سایت حذف می شود.

اجازه دادن به کاربران جهت حذف اکانت وردپرسی خود در یک صفحه پروفایل کاربری سفارشی

اگر شما از یک صفحه سفارشی و جداگانه برای پروفایل کاربران وب سایت خود در وردپرس استفاده می کنید، از این روش می توانید به کاربران خود جهت حذف اکانت وردپرسی، ذسترسی لازم را بدهید.

خیلی راحت و ساده، کد زیر را در صفحه پروفایل کاربری سفارشی اضافه کنید:

نکته: اگر کاربری اکانت وردپرسی خود را حذف کرد، تمامی دیدگاه ها، مطالب و دیگر محتویاتی که توسط او منتشر شده است، از روی وب سایت حذف شده و به سطل زباله وردپرس منتقل می شوند.

حال اگر کاربر در وب سایت شما، پس از حذف اکانت وردپرسی، مجدداً با همان ایمیل قبلی ثبت نام کند، دیگر نمی تواند محتویات حذف شده خود را بازگرداند. با این حال، شما به عنوان مدیر وب سایت می توانید این اطلاعات را بازیابی کنید زیرا این نوع اطلاعات به صورت کامل و دائم از روی وردپرس حذف نشده اند.

پیشنهاد می کنیم برای دریافت آخرین مطالب کانال تلگرام کانی تمزرا دنبال کنید .